Fotografski Kutak

Sve o fotografiji na jednom mjestu…

Info Kutak

Udruga Fotografski kutak je osnovana 2012. godine s ciljem bavljenja fotografijom i drugim granama umjetnosti koje su s njom povezane. Polako napredujemo, učimo, razvijamo se i svakim danom ostvarujemo nove projekte i pomičemo zadane granice.

Trenutno radimo na više projekta: Fotografski kutak u četvrtak, Photo Quick Tour i Fotografske radionice.  Više o našoj djelatnosti možete vidjeti na ovoj internet stranici ili na društvenim mrežama.

Veselimo se Vašim pitanjima, sugestijama i prijedlozima, stoga nas slobodno kontaktirajte na info@fotografski-kutak.com

 
 
Fotografski kutak
Ivana Broza 46
10000 Zagreb
e-pošta: info@fotografski-kutak.com
OIB: 46991708181
MB: 02981912
IBAN: HR9624840081106390224 
 
 
 

Izjava o odricanju odgovornosti
Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštivanje autorskih prava i srodnih propisa.
Također, stavovi i mišljenja objavljena na ovim stranicama kao ni na stranicama na koje vode linkovi ne sadržavaju nužno stavove i mišljenja autora stranice.
Autor stranice ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica, niti ne pruža nikakva jamstva i/ili ne daje nikakvu odgovornost za bilo koje druge internetske stranice kojima  je moguće pristupiti  s ovih stranica. Autor stranice izričito izjavljuje da u trenutku postavljanja poveznica i sadržaja nisu uočeni ilegalni i/ili štetni sadržaji.
Posjetitelji ove internetske stranice u potpunosti je koriste na vlastitu odgovornost.
Autor stranice zadržava pravo promijene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.